THEATERGROEP CACTUS
Theatergroep Cactus werkte van 2005 tot 2015 met Arnhemse jongeren van diverse culturele achtergronden aan theatervoorstellingen over maatschappelijke thema's. Deelname was gratis, de jongeren worden geselecteerd op inzet en motivatie. Belangrijkste doel is het kennismaken met elkaars cultuur en theater.


WERKWIJZE THEATERGROEP CACTUS NU ALS BOEK!
ONTVANG HET BOEK GRATIS BIJ EEN GIFT
.
Theatergroep Cactus heeft in 2016 het boek "Ik hou meer van jou, dan van de rijstepap van mijn oma" geschreven. Het boek (228 pagina's full color + dvd) is een uitgebreide werkwijze met o.a.:
* Warming up, speloefeningen en direct te gebruiken spelkaartjes
* Teksten (dialogen over multi culturele onderwerpen)
* Interviews en ervaringen spelers

Wil je het boek opgestuurd krijgen? Dan betaal je 33,95 inc. verzenden. Voor meer info, stuur een mail naar: info@theatergroepcactus.nlHALLO HOLLAND
Een voorstelling zonder taal over hoe het is om nieuw in Nederland te zijn. Sinds 2013 een succes in diverse asielzoekerscentra en buurthuizen! Bekijk hier een kort filmpje!

DANK
Theatergroep Cactus zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers en de (financiële) steun van onder andere:


 

Alle afbeeldingen op deze website zijn afkomstig van eerdere voorstellingen en werkzaamheden van Theatergroep Cactus. Indien u bezwaar heeft tegen een of meerdere geplaatste foto's, wil ik u vriendelijk verzoeken om contact met mij op te nemen. Deze foto's zullen dan worden verwijderd.